Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Viata lui Adolf Hitler va fi subiectul unui film serial in Germania

Germania va produce mini seriale TV despre viata lui Adolf Hitler. Acestea vor urmari aspecte esentiale din tineretea lui Hitler, pe vremea cand era soldat in primul razboi mondial, pana la sinuciderea acestuia de la sfarsitul celui de-al doilea conflict major din istorie. "Credem ca este timpul ca germanii sa cunoasca ascensiunea lui Hitler si viata lui", a spus producatorul Beta Film, Jan Mojto.

Cei mai importanti doi producatori TV din Germania si-au unit eforturile si resursele pentru a filma aceasta poveste, intitulata "Primul razboi al lui Hitler".

"Filmul va reprezenta demistificarea lui Hitler, o privire aprofundata asupra unui personaj care si-a creat propria istorie si propriile sale mituri. Vom incerca sa prezentam felul in care a reusit sa seduca poporul german si conjunctura in care s-a petrecut acest lucru", declarat si Nico Hofmann, din partea TeamWorx, la targul de productii de televiziune de la Cannes. "Serialul va prezenta cel mai mare rau al secolului, cum s-a intamplat si de unde a venit", a adaugat Hofmann.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Recomandari