Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

VIDEO! Cristian Mungiu are sanse mari sa castige trofeul Palme D'or

Ieri a fost ziua Romaniei la Cannes. Filmul "Dupa dealuri", realizat de Cristian Mungiu, a avut proiectia oficiala. Criticii care au vazut pelicula ne recomanda sa o urmarim. Era de asteptat, avand in vedere ca noul film al regizorului roman are sanse mari la trofeul Palme D'or. In plus, actorii romani nu au facut o impresie buna doar pe marele ecran, ci si pe covorul rosu.

Covorul rosu de la Cannes a fost invadat ieri de romani. Regizorul Cristian Mungiu si-a adus toata echipa care a lucrat la filmul "Dupa dealuri", pentru a lua parte la proiectia oficiala.

Doua actrite care detin rolurile principale au stralucit pe covorul rosu. Cosmina Stratan si-a facut aparitia in creatiile lui Ingris Vlasov si Maria Lucia Hohan, iar Cristina Bucur a fost imbracata de Mihaela Savu. Insa multi dintre designerii romani au participat la tinutele vestimentare ale romanilor nostri de la Cannes.

In schimb, ochii criticilor de film al fost atintiti asupra regizorului roman, laureat deja la cupa Palme d'Or, acum cinci ani. "Dupa dealuri" este o adaptare despre povestea controversata a mortii unei maici de la Manastirea Tanacu.

Criticii spun ca pelicula are sanse mari la trofeul festivalului.Foto: Hepta

Recomandari