VIDEO! Jack Sparrow la un spital din Los Angeles

Zeci de copii de la un spital din Los Angeles au avut un oaspete de onoare zilele trecute. Micutii l-au avut printre ei chiar pe Jack Sparrow.

Nu in carne si oase ci replica lui fidela din ceara care a stat, cateva ore, chiar in curtea unitatii sanitare unde micutii au putut sa-l atinga si chiar sa se fotografieze alaturi de el.

Pana la lansarea lansare ultimei serii a filmului, pe 20 mai, statuia se va plimba in mai multe locuri din metropola americana.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri