Live acumFilm: John Wick
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Vin Diesel, eroul de modă nouă, trece prin cele mai comice momente! ”Bona de la Forțele Speciale” vine la Antena 1!

Vin Diesel, eroul de modă nouă, trece prin cele mai tari momente, vineri seara, de la 20:30, numai la Antena 1, în ”Bona de la Forțele Speciale”. Comedia a fost prezentată publicului în anul 2005 și a fost un succes total, încasările apropiindu-se de 30 de milioane de dolari, după primul weekend de la lansare. 

Vin Diesel, eroul de modă nouă, trece prin cele mai tari momente, vineri seara, de la 20:30, numai la Antena 1, în ”Bona de la Forțele Speciale”. Comedia a fost prezentată publicului în anul 2005 și a fost un succes total, încasările apropiindu-se de 30 de milioane de dolari, după primul weekend de la lansare.

Bugetul producției a fost stabilit undeva la 56 de milioane de dolari, iar încasările totale, după cum spun site-urile de specialitate, i-au adus ”Bonei de la forțele speciale” aproape 200 de milioane de dolari.

Povestea este una complicată, dar plină de suspans și moment tari.

Shane Wolfe, puşcaş marin din trupele S.E.A.L.S. trebuie să jongleze cu două slujbe simultan. Să fie gata să sară la bătaie împotriva inamicului şi să facă pe bona cumsecade pentru copiii unui om de ştiinţă, aflaţi în mare pericol după ce tatăl lor fusese asasinat pentru o invenţie secretă. Shane adaugă arsenalului militar pe care-l are în posesie vreo două surprize: câteva biberoane cu suc de fructe şi lapte şi o dubiţă trăsnet, numai bună pentru cinci copii.

Recomandari