WarnerMedia a achiziţionat drepturile de difuzare a serialului "The Big Bang Theory" pentru platforma sa HBO Max

 

Grupul WarnerMedia a achiziţionat marţi, pentru cinci ani, cele 279 de episoade ale serialului "The Big Bang Theory". Filmul va fi disponibil pe viitoarea sa platformă de streaming, numită HBO Max, şi anunţată pentru primăvara lui 2020.

Acesta este un nou episod din lupta platformelor de streaming care încearcă să-şi achiziţioneze cele mai bune seriale. Luni, Netflix a anunţat că a recuperat drepturile de difuzare a serialului "Seinfeld", după ce a pierdut lupta pentru "Friends" şi "The Office".

Marţi, WarnerMedia, care va difuza "Friends", a transmis "The Big Bang Theory" la mijlocul lunii mai ultima parte.  

Potrivit The Wall Street Journal, filiala operatorului telecom AT&T, ar fi plătit aproape 500 de milioane de dolari. La solicitarea AFP, WarnerMedia a refuzat să comenteze despre ce sumă este vorba. 

"Faptul că propunem (serialul) pentru prima dată pe o platformă de streaming în Statele Unite este uimitor pentru noua noastră ofertă", a afirmat Robert Greenblatt, preşedinte al WarnerMedia Entertainment.

Până anul acesta, peisajul platformelor de streaming din SUA a fost ocupat în special de Netflix, Amazon Prime şi Hulu, de acum controlat de Disney. De menţionat este faptul că din 1 noiembrie şi până la finalul anului 2020 sunt anunţate lansările Apple TV+, Disney+, HBO Max precum şi oferta grupului NBCUniversal.

Sursa : news.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI