Will Smith ar putea reveni in continuarea filmului "Independence Day!

Will Smith se gandeste sa-si reia rolul din hitul cinematografic "Independence Day", lansat in anul 1996, intr-o continuare a filmului care spune povestea supravietuitorilor extraterestrilor si efortul pe care acestia il fac pentru a salva planeta

Regizorul Roland Emmerich a precizat ca urmeaza sa se intalneasca cu starul seriei "Men in Black" si ca va incerca sa-l convinga sa reia rolul capitanului Steven Hiller din film. "Initial Will Smith a anuntat ca nu doreste sa joace in acest film. Acum am stabilit sa avem inca o intalnire pentru a vorbi despre acest rol si orice este posibil", conform acestuia.

Bill Pullman si Jeff Goldblum au confirmat deja ca vor participa la acest proiect cinematografic.

Unul dintre cele mai mari succese de box office din istoria cinematografiei, "Ziua Independentei" uimeste prin imaginile invaziei extraterestre asupra intregii rase umane. Spectacolul incredibil incepe odata cu aparitia imenselor nave spatiale, insa admiratia se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: supravietuitorii decisi sa riposteze printr-o mare ofensiva impotriva invadatorilor, inainte ca umanitatea sa fie nimicita.

Foto: Hepta

Ultimele știri