Căutare Live

Zvon cu iz de adevar: Channing Tatum, gay! Doar in viitorul sau film...

Dupa ce a fost stripper de ocazie in “Magic Mike”, cel mai sexy barbat al planetei va incerca sa dea viata unui personaj care iubeste barbatii.

Channing Tatum va renunta pentru moment la rolul obisnuit de idol al reprezentantelor sexului frumos si v-a schimba, pret de un...film, tabara. Declarat cel mai sexy barbat al planetei in 2012 de catre revista People, starul american este gata sa accepte propunerea regizorului Paul Feig de a interpreta rolul unui tanar gay in viitoarea productie a celui ce a mai realizat si “Bridesmaids”, sustine celebuzz.com. Tatum este unul dintre cei mai in voga artisti ai Hollywood-ului, prestatiile sale din “Dear John”, “21 Jump Street” sau “Magic Mike” aducandu-i deja o notorietate nebanuita.

In varsta de 33 de ani, actorul este casatorit de doi ani cu Jenna Dewan pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale productiei “Step Up” si au impreuna o fetita ce s-a nascut in vara acestui an.

Ben Foster, in rolul lui Lance Armstrong, in pelicula despre viata ciclistului...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri