Căutare Live

Ai văzut vreodată un câine dansând pe fotoliu sau având coșmaruri? Râzi cu lacrimi dacă vezi ce îi duce pe unii mintea să facă

Să ai un câine drept animal de companie se poate transforma uneori într-o distracție de zile mari, mai ales atunci când patrupedele fac cele mai bizare lucruri din lume! 

Să ai un câine drept animal de companie se poate transforma uneori într-o distracție de zile mari, mai ales atunci când patrupedele fac cele mai bizare lucruri din lume!

Câinii sunt animale extrem curioase din fire și asta îi poate pune în cele mai haioase situații! Cine n-a văzut, măcar o dată, un animal ce aleargă în jurul cozii sau un cățel ce scoate sunete stranii?

Un iubitor de animale a făcut o super compilație de clipuri video realizate de către fericiții posesori ai unor câini „talentați” la smuls hohote de râs de la cei din jur.

Când a primit vestea că va deveni bunic, bărbatul din imagine a făcut show! Familia l-a filmat pe ascuns și acum tot internetul râde!

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea! Urmărește și tu clipul video de mai sus ca să te distrezi pe cinste!

Bancul zilei. O doamnă bine coboară în grabă dintr-un Porsche și intră la un cabinet medical... Punem pariu că nu poți să găsești soluția la acest calcul simplu? Demonstrează cât ești de deștept găsind soluția corect...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri