Căutare Live

Când a primit vestea că va deveni bunic, bărbatul din imagine a făcut show! Familia l-a filmat pe ascuns și acum tot internetul râde!

Părinții unei fete au trăit cea mai mare bucurie a vieții lor atunci când au aflat vestea cea mare că vor deveni bunici! Iar reacția a fost una de-a dreptul savuroasă!

Părinții unei fete au trăit cea mai mare bucurie a vieții lor atunci când au aflat vestea cea mare că vor deveni bunici! Iar reacția a fost una de-a dreptul savuroasă!

Sarah a aflat că va deveni mamă și nu a ratat ocazia de a-și anunța părinții. A pregătit totul ca la carte, pentru ca surpriza să fie una uriașă.

A pus un afiș pe peretele dintr-o cameră, a adus baloane și apoi și-a rugat părinții să meargă în încăpere să vadă despre ce este vorba.

Așa cum era de așteptat, surprinderea a fost mare! Viitoarea bunică s-a bucurat cel mai mult, iar viitorul bunic a stat parcă să analizeze mai bine, privind sceptic în jur să se asigure că nu e nicio cameră de filmat ascunsă în cameră.

Rochia acestei fetițe i-a scot pe profesori din minți și a fost trimisă urgent acasă! Cum a apărut copila la cursuri

Și când a rămas singur, bărbatul a sărit în sus de fericire și s-a bucurat imens. Dar în liniște, ca să nu își compromită imaginea de bunic dur! Desigur, nu a știut că este filmat pe ascuns.

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea.

Viralul săptămânii! Este clar, suntem campioni la imaginaţie. Cu ce au înlocuit câţiva români un grătar... Supărată că a rămas fără pizza din cauza colegilor, o tânără corporatistă și-a făcut singură o porție, chiar în văzul tu...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x