Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Bancurile cu Bulă sunt apă de ploaie. Ce glume au apărut despre apa cu clor din București

Cum românii sunt obișnuiți să facă haz de necaz și nivelul de clor din apa bucureștenilor a devenit subiect de bancuri și glume. Unele mai inspirate, altele mai puțin.

Cum românii sunt obișnuiți să facă haz de necaz și nivelul de clor din apa bucureștenilor a devenit subiect de bancuri și glume. Unele mai inspirate, altele mai puțin.

În ultimele zile, bucureștenii, mai ales cei din sectoarele 5 și 6, s-au confruntat cu probleme privind mirosul puternic al apei de la robinet. Ulterior s-a aflat că ApaNova a folosit o cantitate mai mare de clor decât în mod normal. Subiectul a luat amploare, iar Ministerul Sănătății a luat atitudine sfătuind bucureștenii să nu consume apă de la robinet. Pe de altă parte, Apa Nova a susținut în tot acest timp că apa nu a reprezentat și nici nu reprezintă un pericol pentru locuitorii Capitalei, nivelul de clor fiind în limitele legale.

Situația care le-a dat bătăi de cap bucureștenilor a devenit însă subiect de bancuri, astfel că au și apărut pe rețelele de socializare primele glume pe tema apei cu clor din București. Unele mai insiprate, altele mai puțin, important e că românul găsește umorul în orice situație.

Iată câteva dintre bancurile despre apa cu clor din București

Autoritățile recomandă să cumpărăm apă plată îmbuteliată: ”E tot de la robinet, dar de acum 5 zile, când era bună”;

Un bucureştean a băut apă de la robinet până a făcut pe el, iar acum are chiloții de un alb imaculat;

Medicii le recomandă bucureștenilor să ia o pastilă de Calgon după fiecare pahar de apă, să nu apară probleme serioase;

Nea Costel, bucureștean bătrân, precaut ca de obicei, spune că de două zile bea doar bere și vin, că apa are clor;

Vasluienii râd de bucureşteni: ”Uăi, voi sunteţi proşti? O beţi aşa? Nu o treceţi prin pâine?”

Un profet avertizează: ”Mai deschideţi și robinetul din când în când. Dacă vine roșu-maroniu, înseamnă că mâine plouă cu broaşte şi în weekend vin lăcustele”;

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro