Căutare Live

Rochia acestei fetițe i-a scot pe profesori din minți și a fost trimisă urgent acasă! Cum a apărut copila la cursuri

O tânără elevă a devenit ținta unor discuții aprinse după ce rochia cu carer a venit la școală a fost considerată a fi mult prea provocatoare!

O tânără elevă a devenit ținta unor discuții aprinse după ce rochia cu carer a venit la școală a fost considerată a fi mult prea provocatoare!

Tony Alarcon a fost sunat de urgență de către direcțiunea școlii atunci când fiica sa de 13 ani a apărut pe holurile școlii purtând o rochie ceva mai scurtă.

Totul s-a petrecut la școala Fisher Middle School din California. Supărat, tăticul și-a trimis fiica a doua zi într-un maieu și o pereche de pantaloni scurți.

Nici de data aceasta ținuta nu a fost corespunzătoare, pe motiv că atrage atenția băieților.

Supărat, tăticul a protestat punând pozele cu fiica sa pe internet și făcând publică problema. Mulți au fost de părere că vârsta de 13 ani e prea mică pentru a gândi că băieții sunt deranjați sau atrași sexual de colegele lor.

Alții consideră că ținuta impusă de școală nu ar trebui să atenteze la stima de sine a unui elev.

Un lucru e cert: fotografiile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea!

Ideea unui medic pentru micuții bolnavi e înduioșătoare! Copiii au la dispoziție mașinuțe cu telecomandă pe care le pot ... Nu te-ai fi gândit niciodată să folosești niște lucruri uzuale în acest fel. Imaginația nu are limite!...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x