Femeia s-a mirat că un câine vine zilnic să doarmă la ea acasă! Oamenii din întreaga lume au râs atunci când au aflat motivul

O femeie a observat într-o zi că un câine se plimbă prin grădina casei sale. Apoi animalul a intrat în casă și ceea ce e urmat este emoționant.

O femeie a observat într-o zi că un câine se plimbă prin grădina casei sale. Apoi animalul a intrat în casă și ceea ce e urmat este emoționant.

Zi de zi, câinele apărea la ea în grădină și apoi se poftea singur în casă. Găsea un colț mai ferit, se făcea covrig și se culca liniștit. După un pui sănătos de somn, acesta se ridica și pleca la el acasă.

La un moment dat, femeia uimită a scris un bilet și l-a pus la zgarda animalului:

„Mi-ar plăcea să știu cine este stăpânul acestui superb câine și dacă acesta știe că animalul său de companie vine zilnic acasă la mine pentru a dormi”

Răspunsul a venit a doua zi, când patrupedul și-a făcut iar apariția în grădina femeii:

Zece din cele mai scumpe mâncăruri din lume! Nu o să îți vină să crezi cât poate costa un kilogram de cartofi!

„Câinele stă într-o casă cu șase copii, dintre care doi sunt cu vârste sub trei ani. Încearcă și el să găsească un loc liniștit unde să doarmă. Pot să vin și eu mâine cu el?”

Așadar, meseria de părinte se poate dovedi într-atât de istovitoare, încât ai da orice pentru un pui sănătos de somn. Chiar și câinele a ajuns să confirme asta!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri