Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

În sfârșit! Mihai Bendeac a întâlnit-o pe Dana Budeanu. Dialog SENZAȚIONAL între celebrul actor și criticul de modă | VIDEO VIRAL

Un filmuleț de tip parodie a devenit viral pe internet, deoarece o actriță ce o interpretează pe Dana Budeanu, are un dialog senzațional cu Mihai Bendeac!

Mihai Bendeac

Teatrul de comedie a publicat un filmuleț de tip parodie pe pagina de Facebook în care actorul Mihai Bendeac are un dialog cu Dana Budeanu, interpretată de Cristina Draghici.

Bendeac și Cristina au pus în scena un moment ce a reușit să devină viral pe internet.

Este vorba despre o parodie în care actrița ce o interpretează pe Dana Budeanu are un dialog de senzație cu celebrul actor, Mihai Bendeac.

"Du-te bă pe TikTok, cu glumele astea! Îți faci de cap cu toate amețitele care mă imită pe mine! Ele sunt femei?", este una dintre replicile Danei.

Jurații iUmor au fost luați la ”roast” fără milă: „S-a ajuns departe, fraţilor!”. Emisiunea, lider de piaţã la nivelul publicului urban​â

A trecut, bineînțeles, și la critici la adresa vestimentației lui Mihai Bendeac.

"De ce ți-ai luat tricou pe sub sacou? De ce nu ți-ai pus cămăși? De ce nu te-ai îmbrăcat în halat?", l-a întrebat Dana pe Mihai.

Evident, a fost vorba despre un moment umoristic pus în scenă de Cristina Draghici care a interpretat-o pe cea care a semnat mult timp rubrica de "poliţia modei".

În stilul caracteristic al Danei Budeanu, actrița a reusit să stârnească amuzamentul. Aceasta s-a folosit de câteva dintre replicile celebre ale Danei, i-a imitat perfect gesturile și stilul de a vorbi.

Mihai Bendeac nu a fost nici el mai prejos și i-a ținut piept vedetei, iar la sfârșitul filmulețului actorul i-a mărturisit că vrea să o sărute.

Parodia a făcut deliciul publicului, căci personajul a fost atent studiat şi redat, de la detaliile estetice şi până la celebrele replici.

"Forță! Sperăm că o să m-ai fie filmulețe. / Foarte bine o imită, pot sa zic ca prea bine! Bravo! / Seamănă la voce cu Dana Budeanu. / Adorabili!" sunt doar cateva dintre comentarii.

Designerul Dana Budeanu

Părerile Danei Budeau stârnesc o mulţime de controverse în mediul online, iar celebra vedetă nu ezită să le ofere sfaturi bărbaţilor și femeiolor din România.

Dana Budeanu, creatoare de modă recunoscută pentru replicile sale pline de je m’en-fichisme acordate oamenilor care încalcă reguli vestimentare ori de conduită, din punctul său de vedere, este un personaj cabotin pe internet.

Spectacol pe cinste! Ce s-a întâmplat în cea de-a patra ediție a sezonului opt „iUmor”! Sosia Danei Budeanu a făcut show! Un moment de poveste și un dans incendiar – Video, Foto

"Amețitele și mafioții" este rubrica preferată fanilor Danei Budeanu, în care creatoarea de modă îi face praf pe cei care se cred "în tendinţe", dar care comit greşeli grave de ţinută şi comportament.

Recomandari