Antena Căutare

Spectacol pe cinste! Ce s-a întâmplat în cea de-a patra ediție a sezonului opt „iUmor”! Sosia Danei Budeanu a făcut show! Un moment de poveste și un dans incendiar – Video, Foto  

iUmor, sezon 8, ediția 4. Cea de-a patra ediție a celui de-al optulea sezon „iUmor” a fost senzațională! Sosia Danei Budeanu a făcut show, un concurent special, Luca Lombardio, i-a emoționat pe toți, iar Roxana Chiperi a încins atmosfera.

Doina Teodoru a deschis cea de-a patra ediție a sezonului opt cu un nou număr senzațional, în care a imitat-o la perfecție pe Dana Budeanu.

„Bă, băiatule, bă! Ești nebun? Cât seamănă! Incredibil”, a reacționat Delia, imediat ce Doina Teodoru a pășit din nou pe scena „iUmor”, de această dată în rolul Danei Budeanu.

Eduard Vacariu a revenit la „iUmor” cu un număr de stand up comedy legat de viață lui amoroasă, în care se pare că are ghinion cu carul. L-a făcut pe Mihai Bendeac să îl aplaude, în picioare.

Spectacol pe cinste! Ce s-a întâmplat în cea de-a patra ediție a sezonului opt „iUmor”! Sosia Danei Budeanu a făcut show! Un moment de poveste și un dans incendiar – Video, Foto  

Roxana Chiperi, la „iUmor”

Splendida Roxana Chiperi a încins atmosfera la „iUmor” și i-a amețit pe bărbații din România cu un dans senzual și amuzant, deopotrivă, pe care l-a făcut… Aproape goală. Ea a dezvăluit că a fost prima femeie pe care Mihai Bendeac a cerut-o de nevastă.

Denise Crăciun, o americancă măritată cu un român, a venit să-și spună povestea de dragoste la „iUmor”, dar și să și-o cânte. S-a așezat la pian, cu un microfon în față, și i-a încântat pe toți! Pe unii – nu spunem că pe Mihai Bendeac, chiar i-a fascinat!

Soțul ei, însă, Alexandru Crăciun, scriitor de citate, a încercat să facă stand-up la „iUmor”. A reușit să-l scoată din sărite pe Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a făcut o criză de nervi în culise, la „iUmor”, după ce a descoperit ceva ce l-a oripilat, despre cei doi concurenți.

Petre Dănuț, 32 de ani, din Ploiești, a venit la „iUmor" cu un număr de stand-up comedy cu care a reușit să îl bage în ceață pe Mihai Bendeac. Cheloo și-a certat colegul, că nu s-a prins de o glumă.

Gabriel Chioseaua, cunoscut sub pseudonimul de Romanticul X", a revenit la „iUmor”, dar nu singur, ci cu soția lui, însărcinată. Delia a dat un test de memorie în culise, iar Cheloo a fost în al nouălea cer. Bine, de fapt, nu!

Mihai Bendeac s-a dat de gol, la „iUmor”! Juratul a dezvăluit cu ce femeie se va însura, după ce Romanticul X i-a cerut – ba nu! L-a „propus” să îi fie naș, deoarece soția lui urmează să nască un băiețel.

Un concurent special a pășit pe scena „iUmor”, în cea de-a patra ediție din sezonul 8. Luca Lombardo, un artist incredibil, a prezentat un moment de poveste, cu care i-a surprins, i-a emoționat și le-a pus tuturor câte un nod în gât.

Mihai Bendeac a fost vizibil emoționat. La fel și Dan Badea, căruia colegul său, Șerban Copoț, i-a observat emoția. „Te-ai emoționat, Bădiță?”, l-a întrebat el. Dan Badea a recunoscut că Luca Lombardio i-a amintit de copilărie.

Mihai Bendeac s-a dat de gol, la „iUmor”! Cu ce femeie se va însura! Video... Cea de-a patra ediţie „iUmor”, lider de audienţã! Show total, cu sosia Danei Budeanu, un moment „de păstrat în suflet” ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x