Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

O tânără a dat un SMS băiatului de care îi plăcea! A primit răspuns abia nouă ani mai târziu! Ce i-a scris acesta

O tânără a trăit surpriza vieții sale atunci când băiatul de care îi plăcea în urmă cu opt ani i-a răspuns la un mesaj abia recent! Cum s-a terminat povestea dintre cei doi?

O tânără a trăit surpriza vieții sale, când a primit un SMS

Sally, o tânără din Australia, a povestit pe internet faptul că în 2011 se îndrăgostise de un băiat. Acesta i-a dat un mesaj și fata i-a răspuns, dar a așteptat zadarnic, căci reacția nu a mai venit.

Viața și timpul au trecut, Sally și-a luat gândul de la băiatul pe care îl plăcea și și-a văzut de ale ei. Asta până când, într-o bună zi, fata a primit un SMS ca răspuns la întrebarea pe care i-a pus-o băiatului în urmă cu nouă ani!

Tânărul a spus că și-a făcut un update la telefon și că abia acum, după nouă ani, a primit mesajul!

O tânără a dat un SMS băiatului de care îi plăcea! A primit răspuns abia nouă ani mai târziu! Ce i-a scris acesta

O tânără a trăit surpriza vieții sale, când a primit un SMS

Tânăra nu a mai stat pe gânduri și a publicat totul pe internet, iar reacțiile oamenilor au fost pe măsură! Unii au spus că tânărul chiar a dat dovadă de ambiție, în timp ce alții au glumit că „se lasă greu”, având în vedere că a avut nevoie de nouă ani ca să răspundă la un banal de SMS.

Totuși au existat și voci care au spus că tânărul are un ghinion atât de mare în dragoste, încât a decis să își încerce norocul și la amicele din trecut, folosind diferite explicații pentru a intra din nou în vorbă cu ele!

Nu se știe cu adevărat motivul, dar cu siguranță este bizar să primești răspunsul la o întrebare dintr-un SMS, abia după nouă ani!

Recomandari