Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Prietenie inedită dintre un câine, un hamster și mai mulți papagali. Galerie FOTO adorabilă

Îl cheamă Bob, e un adorabil câțel din rasa golden retriver și a cucerit internetul după ce a legat o prietenie inedită cu un hamster și cu opt papagali.

Îl cheamă Bob, e un adorabil câțel din rasa golden retriver și a cucerit internetul după ce a legat o prietenie inedită cu un hamster și cu opt papagali, între care două nimfe și doi canari.

Ce face un câine atunci când întâlnește pentru prima oară un bebeluș Noul viral de pe Facebook!

Cei 10 tovarăși, aliniați

Bob trăiește în Brazilia, în Sao Paulo, împreună cu stăpânul său și cu gașca sa de amici, de care este nedespărțit. Frumosul patruped a atras atenția imediat ce posesorul lui a postat pe Instagram câteva imagini, scrie boredpanda.com.

Bob, alături de prietenii săi

Câinele și prietenii săi se hrănesc, dorm și, desigur, se joacă împreună. Fotografiile au fost distribuite masiv și au devenit în scurt timp virale.

Care e cel mai emoționant moment pe care l-ai trăit alaturi de animalul tău de companie? Povestește-ne și noua, iar cele mai frumoase întâmplări vor fi premiate!Intră în concurs

Prietenul tau necuvântător poate fi un star! Ia-ți cățelul sau purcelul, furnica sau iguana, și adu-I in cea mai mare competiție! Inscrieți-vă ACUM pe casting.a1.ro sau la telefon 0741.838.419 pentru un spectacol de rasă pur talent!"

Recomandari