Un bărbat și-a înșelat soția și a primit cea mai umilitoare lecție! Ce tatuaj a fost obligat să își facă

 
+2 click pentru
galerie

Se spune că nimic nu este mai rău decât o soție care tocmai a aflat că a fost înșelată. Un bărbat a aflat asta chiar pe pielea lui, atunci când a fost nevoit să își facă un tatuaj „special” pentru a obține iertarea partenerei sale!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat pe nume Jose Torres. Ispita a fost mare și și-a înșelat soția. Situația a devenit complicată atunci când femeia a aflat și a decis că e cazul să îl părăsească.

Pentru a-i recâștiga încrederea și pentru a-și face soția să-l ierte, omul a decis să își facă un tatuaj special, de care să-și amintească toată viața! Iar textul nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare! 

„Eu, Jose Torres, am făcut acest tatuaj voluntar în data de 2 ianuarie 2019 pentru a-mi recâștiga soția înapoi și pentru a obține iertarea după ce am cauzat durere și suferință acesteia. Eu sunt un mincinos, infidel, manipulator, o dezamăgire, un curvar și un om lipsit de respect”, așa sună textul tatuat mare pe piept.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase hohote de râs.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI