Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un reporter transmitea o știre live când s-au activat filtrele Facebook! Planeta a râs cu lacrimi | VIDEO

Un reporter a trăit unul dintre cele mai stânjenitoare momente din cariera sa, chiar în timpul unei transmisiuni live, pe Facebook! Jurnalistul transmitea informații despre starea drumurilor după căderile de zăpadă, doar că un detaliu i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi! Ce a apărut în imagine?

Un reporter a trăit surpriza vieții sale

Jurnalistul Justin Hinton de la o televiziune din North Carolina (Statele Unite ale Americii) a crezut că transmite un reportaj cât se poate de serios despre căderile masive de zăpadă, ce au afectat drumurile din zonă.

Totuși, chiar în timpul unui live pe Facebook, bărbatul s-a trezit că este bombardat cu zeci de filtre Facebook și publicul a încremenit!

Practic, Justin s-a trezit că transmite știrea cu cu pălărie de vrăjitor, cu urechi de animal sau cu tot felul de alte efecte amuzante.

Publicul s-a distrat de minune și mulți au spus că știrea respectivă este cel mai bun lucru pe care l-au văzut în ziua respectivă!

Așa cum era de așteptat, imaginile amuzante au ajuns pe internet și au devenit imediat virale, iar internauții nu au ratat ocazia de-a da mii de like-uri și comentarii.

Un reporter transmitea o știre live când s-au activat filtrele Facebook! Planeta a râs cu lacrimi | VIDEO

Ce filtre a „îndurat” reporterul din Statele Unite ale Americii

Recomandari