Antena Căutare

2012, anul în care Linkin Park a fost în România! Vă amintiți? A fost ultima întâlnire a românilor cu Chester Bennington. POSTRECENZIA unui CONCERT MEMORABIL

Se întâmpla acum cinci ani... Atunci Bucureștiul a fost gazda unui megaconcert care a reunit nu mai puțin de 13.000 de oameni. Una dintre cele mai iubite trupe din lume venea, pentru prima oară, în România!

Se întâmpla acum cinci ani, în prima săptămână a lunii iunie... Atunci Bucureștiul a fost gazda unui megaconcert care a reunit nu mai puțin de 13.000 de oameni. Una dintre cele mai iubite trupe din lume venea, pentru prima oară, în România!

"Linkin Park cântă pentru prima dată nu doar în România, ci şi în zona Balcanilor, ceea ne face să credem că vom avea şi numeroşi spectatori din ţările vecine", declara înainte de concert organizatorul evenimentului. Și așa a și fost!

CITEȘTE ȘI: Chester Bennington de la Linkin Park s-a sinucis! La 41 de ani, a decis să-și încheie socotelile cu viața

Membrii formaţiei Linkin Park au făcut la prima lor venire la Bucureşti un concert ca la carte, cu piesele care au marcat istoria de peste 10 ani a trupei, cu multă energie şi, cu siguranţă, trezind amintiri pentru fanii lor de toate vârstele.

Public de toate vârstele

PhenomenOn, Coma şi Zdob şi Zdub au cântat în deschidere. Mii de oameni se aflau deja la complexul Romexpo la scurt timp după deschiderea porţilor, cu tricouri Linkin Park și postere, deși vremea părea a nu fi de partea publicului. Însă, niciun strop de ploaie nu a marcat concertul trupei californiene! În schimb, spectatorii și-au domolit setea cu litri întregi de bere rece la început de Cireșar! Nu a fost un concert al veteranilor sau exclusiv al tinerilor! De la puștani la părinți cu copii, la bunici moderni, toată lumea a vrut să îi vadă pe viu pe artiștii care scriau istorie în muzica internațională!

Melodii vechi și noi

Fără a întârzia vreun minut, formația a făcut un show incendiar timp de o oră și jumătate! Nu au lipsit piese dintre cele mai cunoscute, din toată istoria trupei, precum "Runaway", "A Place for My Head", "Faint", "Waiting for the End" şi "Breaking the Habit", dar și cele noi, de pe albumul care urma să fie lansat pe atunci, "Living Things".

Cum părea Chester Bennington pe atunci

Show-ul de pe scenă a fost condimentat cu proiecţii color şi alb negru, joc de lumini, iar de clapele legendarului Mike Shinoda a stat tot timpul atârnat un steag al României. Atât, Shinoda, cât şi Chester Bennington, mulţumeau pe rând publicului, adresându-se cu "ladies and gentlemen".

Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon au demonstrat tututor, dacă mai era nevoie, că nu sunt doar o trupă de rock, ci un ”hibrid” care îmbină perfect rock-ul, hip-hop-ul, muzica electronică și rock-ul alternativ.

Pe atunci, Chester Bennington părea fericit. Pe scenă era un adevărat fenomen: cânta, dansa, interacționa cu publicul!

Luis Fonsi, ascult-o și tu! Isteria ”Despacito” a cuprins şi România. O tânără din Galați a reeditat celebra melodie... COINCIDENȚĂ STRANIE! Formaţia Linkin Park a lansat un videoclip în dimineaţa în care Chester Bennington, solistul trupei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x