Moarte fulgerătoare în muzica românească! Florin Chilian și Ducu Bertzi sunt devastați de durere: „Acum cerul e al tău!”

 

Muzica românească este în doliu, după ce s-a stins din viață un cântăreț celebru. Florin Chilian este răpus de durere, deoarece a lucrat au lucrat înpreună în echipa tehnică a formației Compania de Sunet, scrie cancan.ro. Este vorba despre Jerry Schwartz, pe care Chilian îl descria ca fiind un om cu nivel ridicat de inteligență, singurul sfetnic al lui Valeriu Sterian, alături de care a înregistrat capodoperele muzicale “Zori de zi”, “Fericire” și “Speranțe vii”.

Jerry Schwartz a fost basist în mai multe trupe și cel mai bun prieten al lui Florian Pittiș. Vestea a fost dată de Anda Pittiș: „Adio, Jerry! Tot cerul e al vostru!„, a scris aceasta pe contul ei de Facebook.

Și marele cântăreț Ducu Bertzi s-a declarat șocat de veste. „Si Jerry? Am aflat de George Stanca, acum Jerry… Motu Pittis te asteapta acolo sus, cu covrigi calzi cum veneai des. Drum bun, linistit bunule Om!„, a scris artistul.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI