Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Adina Butar, românca cu succes peste hotare, împlinește 5 ani de carieră muzicală

La 16 ani, infiinta o trupa de fete, alaturi de Celia, iar cativa ani mai tarziu viata avea sa-i rezerve un loc fruntas, in lumea muzicala.

La 16 ani, înfiinţa o trupă de fete, alături de Celia, iar câţiva ani mai târziu viaţa avea să-i rezerve un loc fruntaş, în lumea muzicală.

Adina Butar s-a lansat sub numele de scenă ca "Aimi", unde a lansat primul ei videoclip, în colaborare cu LLP, apoi "Power of goodbye". Vocea ei a fost remarcată de dj-ul de origine turcă, Emrah Îs, cu care a lucrat pentru "I love Istanbul" şi "Deep Inside" - piesă pentru care a trecut la Adina Butar şi a renunţat la "Aimi".

Se fac 5 ani, de când talentată cântăreaţă a început să ia în serios cariera muzicală. În 2012, începe frumoasă colaborare cu Markus Schulz, Dj-ul nr. 1 în SUA, alături de care compune şi lansează piesa după piesă, reuşind să cucerească topurile din America, pe stilul dance-trance.

Totodată, în tot acest timp, artistă colaborează cu Venome One, Sied Van Riel, Fabio Xb, Tenishia, Ruebx Qube şi Novaspace, toţi cu cariere de succes peste hotare.

Astfel că, românca noastră a reuşit să susţină sute de concerte, peste tot în lume, în Australia, Asia (Indonesia, Vietnam, Malaesia), Europa, Mexic, Brazilia şi America.