Căutare Live

Adina Butar, românca cu succes peste hotare, împlinește 5 ani de carieră muzicală

La 16 ani, infiinta o trupa de fete, alaturi de Celia, iar cativa ani mai tarziu viata avea sa-i rezerve un loc fruntas, in lumea muzicala.

La 16 ani, înfiinţa o trupă de fete, alături de Celia, iar câţiva ani mai târziu viaţa avea să-i rezerve un loc fruntaş, în lumea muzicală.

Adina Butar s-a lansat sub numele de scenă ca "Aimi", unde a lansat primul ei videoclip, în colaborare cu LLP, apoi "Power of goodbye". Vocea ei a fost remarcată de dj-ul de origine turcă, Emrah Îs, cu care a lucrat pentru "I love Istanbul" şi "Deep Inside" - piesă pentru care a trecut la Adina Butar şi a renunţat la "Aimi".

Se fac 5 ani, de când talentată cântăreaţă a început să ia în serios cariera muzicală. În 2012, începe frumoasă colaborare cu Markus Schulz, Dj-ul nr. 1 în SUA, alături de care compune şi lansează piesa după piesă, reuşind să cucerească topurile din America, pe stilul dance-trance.

Totodată, în tot acest timp, artistă colaborează cu Venome One, Sied Van Riel, Fabio Xb, Tenishia, Ruebx Qube şi Novaspace, toţi cu cariere de succes peste hotare.

Astfel că, românca noastră a reuşit să susţină sute de concerte, peste tot în lume, în Australia, Asia (Indonesia, Vietnam, Malaesia), Europa, Mexic, Brazilia şi America.

Transformare ireală. Cum arăta Lady GaGa la vârsta de 19 ani!... Doddy, piesă nou-nouță, în colaborare cu What's Up! Mulți se vor regăsi în ea. Uite cât de bine sună "Singur"...
Ultimele știri