Căutare Live

Afla de ce te face sa plangi melodia "Someone like you"!

Cantareata britanica Adele, proaspata castigatoare a sase premii Grammy, a reusit de nenumarate ori sa emotioneze publicul cu hitul: "Someone like you". Aceasta melodie poate declansa la propriu lacrimi in randul ascultatorilor. Afla care e explicatia!

Potrivit unui studiu recent, hitul "Someone like you" contine anumite note muzicale, care provoaca raspunsuri emotionale.

Schimbarile bruste in tonalitate, trecerea brusca de la un ritm lent la unul dramatic si fluctuatiile vocii talentatei Adele provoaca la propriu "furnicaturi" in stomac.

Psihologii au demonstrat ca melodiile intense de acest gen stimuleaza centrii placerii si elibereaza dopamina, motiv pentru care multe persoane nu se mai satura sa le asculte. Succesul comercial al melodiei "Someone like you" i-a adus frumoasei Adele milioane de fani in intreaga lume.

Sursa / Foto: dailymail

VIDEO! Gemenele Indiggo, castigatoare la Grammy... VIDEO! Asculta Passion - "Drop of the Irish"!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri