Antena Căutare

Al Bano este în stare critică! Cântăreţul italian a suferit un nou infarct chiar în timpul unui concert. Dispariţia fiicei l-a marcat pe viaţă pe artist: "Niciun tribunal din lume nu îmi poate lua speranţa"

Momente grele pentru Al Bano. Celebrul cântăreţ a ajuns la spital în stare de urgenţă! Se pare că artistul ar fi suferit un nou infarct chiar în timpul unui concert

Momente grele pentru Al Bano. Celebrul cântăreţ a ajuns la spital în stare de urgenţă! Se pare că artistul ar fi suferit un nou infarct chiar în timpul unui concert

Situaţia lui Al Bano este una critică, mai ales că infarctul suferit vine la aproximativ trei luni după ce a suferit încă unul în timpul unui concert susţinut la Vatican, scrie Gândul.

Al Bano, celebrul cântăreţ italian, a fost internat de urgenţă într-un spital din Bari, în urma unui "episod de ischemie". Artistul a fost transferat în spitalul "Vito Fazzi" din Lecce, unde va mai rămâne internat cel puţin trei zile, informează presa italiană.

“O dramă care a destrămat un cuplu atât de frumos şi îndrăgostit”…

Albano Carrissi pe numele său adevărat, cântăreţ de muzică uşoară, şi soţia lui, cântăreaţa Romina Power, cunoscuţi pentru melodii precum „Felicita" şi „Tu Soltanto Tu", s-au căsătorit la 26 iulie 1970 şi au divorţat după 29 de ani de căsnicie, precizând că tocmai dispariţia feţei lor mai mari i-a înstrăinat.

La începutul anilor '90, Ylenia, fiica cea mare a lui Al Bano şi a Românei Power renunţa la cursurile pe care le urmă la un colegiu de prestigiu din Londra (Marea Britanie) pentru a călători în jurul lumii. Ea şi-a început periplul în America de Sud, iar după câteva luni a ajuns în New Orleans, unde însă i s-a pierdut urma...

În ianuarie 1994, când a fost văzută pentru ultima dată, Ylenia Carrisi avea 23 de ani. După îndelungi căutări care nu au dus la niciun rezultat, s-a crezut iniţial că tânăra s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe un pod în râul Mississippi. Cum însă cadavrul tinerei nu a fost găsit niciodată, Al Bano şi Româna nu au încetat să spere că fiica lor este încă în viaţă.

Zvonurile cum că trăieşte şi ar fi fost văzută în diverse zone ale lumii nu au încetat. De atunci, Al Bano şi Româna Power au continuat să o caute în zadar…

Cei doi au început să se acuze reciproc de neglijenţă în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia Yleniei. Ba chiar Al Bano a continuat să îşi acuze atât soţia, cât şi fiica: “Ylenia, a învățat-o pe Româna să fumeze marijuana. Se drogau amândouă, împreună. Erau mereu în preajma unor persoane care consumau marijuana”.

“Lucrurile s-au schimbat după căsătorie. Dacă îl contraziceam, se înfuria, începea să urle. Era un dictator. Şi pentru mine, şi pentru fiica noastră”, a declarat Romina.

În 2014, la 20 de la dispariţia Yleniei, un tribunal italian a emis certificatul de deces. Fiica lui Al Bano şi Romia Power a fost declarată, oficial, moartă.

DRAMA PIERDERII UNUI COPIL I-A ÎNSTRĂINAT!

În anul 2013 Al Bano şi Româna Power au apărut din nou pe scenă, după 14 ani de la divorţul lor! Cei doi s-au „reunit” pentru două concerte la Moscova. Al Bano, care în Rusia este un star, fiind supranumit "Maestro Felicità", a convins-o pe fosta sa soţie să i se alăture pe scenă, în urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus.

Clean Bandit și Zara Larsson au lansat piesa "Symphony". Ascultă şi tu următorul HIT!... Minunea a ținut pentru Mel B., fosta ”Spice Girls”, doar 10 ani. Divorțează, deși continuă să scrie: ”M-ai iubit înainte...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x