Căutare Live

Alexandra Stan revine în forţă! A lansat un nou scurtmetraj

Alexandra revine în forţă pe piaţa muzicală şi vrea să cucerească toate topurile. "Thanks for leaving" este prima piesă după scandalul în care a fost implicată în urmă cu câteva luni.

E clar! Alexandra vrea să cucerească toate topurile. "Thanks for leaving" este prima piesă după scandalul în care a fost implicată în urmă cu câteva luni.

Videoclipul melodiei prezintă finalul unei relaţii, dar şi un nou început, având la bază povestea incidentulului nefericit pe care artista l-a avut cu impresarul ei.

Vezi imagini din clip aici!

Vezi aici videoclipul piesei cu care România va câştiga Eurovision 2014... Şoc în lumea muzicii! O vedetă uriaşă A FOST ARESTATĂ!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri