Căutare Live

Alina Eremia, mai sexy ca niciodată în noul clip! "Vorbe pe dos" se anunţă HIT! Nu ai voie să îl ratezi

Alina Eremia a lansat videoclipul noului single ”Vorbe pe dos”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Dan Petcan.

Alina Eremia a lansat videoclipul noului single ”Vorbe pe dos”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Dan Petcan.

”Nu vă imaginați de când aștept momentul să vă împărtășesc piesa asta! ”Vorbe Pe Dos” a luat naștere în studio-ul băieților de la DOMG. Am auzit un instrumental și nu a durat mult până am compus linia și versurile. Producția a continuat apoi în studio-ul Demoga Music. Sunt multe emoții, multe sentimente și sper să rezoneze cu voi! Enjoy&share!”, a declarat Alina Eremia.

Piesa ”Vorbe pe dos” a fost compusă de Alina Eremia împreună cu Theea Miculescu și băieții de la DOMG. Mixul și masterul este semnat de Mădălin Roșioru. Pentru videoclip, Alina Eremia a colaborat cu regizorul Dan Petcan.

Un tânăr cu 60 voci! De la Justin Bieber la Drake, puștiul ăsta sună demențial de bine! Recunoști artiștii? (VIDEO)... Băieţii de la Carla's Dreams chiar au concurenţă! Trupa The Motans, un nou hit, „Tu”! „Nu sunt cuvinte pentru a descrie ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri