Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

Amatorii de Untold sunt în extaz! Alte nume uriașe din muzica electronică: Ei sunt noii artişti anunţaţi la Untold 2017

Borgore, Chase&Status DJ Set, Dub FX, Pendulum DJ Set, Sigma DJ Set şi Andy C se vor număra printre artiştii care vor urca pe scena festivalului Untold în 2017 au anunţat, joi, organizatorii.

Borgore, Chase&Status DJ Set, Dub FX, Pendulum DJ Set, Sigma DJ Set şi Andy C se vor număra printre artiştii care vor urca pe scena festivalului Untold în 2017 au anunţat, joi, organizatorii.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, în 2017, Untold îi aduce la Cluj-Napoca pe Borgore, Chase&Status DJ Set, Dub FX, Pendulum DJ Set, Sigma DJ Set şi Andy C, şase dintre cei mai buni DJ şi producători de muzică electronică.

Aceştia se alătură line-up-ului Untold 2017 de până acum: Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Solomun, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing, Jamie Jones şi Dubfire.

Borgore este un DJ din Israel de muzică dubstep, cunoscut pentru excentricitatea sa atât în ceea ce priveşte muzica cât şi în privinţa cerinţelor pe care le are atunci când mixează pe scenă. La ediţia UNTOLD din 2016, artistul a cerut ca pe timpul show-ului să fie însoţit pe scenă de un lemur.

DJ-ul australian Dub FX vine pentru prima dată la Untold. Anul trecut, artistul se afla printre headlinerii de la scena Alchemy a festivalului însă a pierdut avionul spre România. El a postat din aeroport un mesaj video în care şi-a exprimat regretul că nu ajunge la Cluj-Napoca dar şi dorinţa de a fi in line-up-ul Untold 2017.

Chase and Status DJ Set se reîntorc la Untold şi vor mixa împreună cu Pendulum DJ Set pe scena Alchemy.

Andy C este unul dintre artişti de drum&bass ceruţi de către fanii din România.

Sigma DJ Set vin pentru prima dată la Untold şi sunt cunoscuţi pentru hiturile ”Nobody to love” şi ”Changing”.

Festivalul de muzică electronică Untold va avea loc în perioada 3-6 august.

Primele 11.000 de abonamente pentru ediţia Untold din 2017 au fost puse în vânzare în 26 noiembrie 2016 şi s-au epuizat în aproximativ 3 minute.

Ediţia din 2016 a festivalului Untold a adus la Cluj-Napoca peste 70.000 de oameni, ultimele două zile din festival fiind sold out.

Recomandari