Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Anda Adam canta in Liban pe aceeasi scena cu protejatul Madonnei, Jason Derulo!

Anda Adam va canta in luna iunie pe acceasi scena cu Jason Derulo, unul din cei mai in voga artisti de culoare de peste Ocean. Jason Derulo este cunoscut pentru hiturile sale, Whatcha Say, It Girl sau Breathing, care au ajuns pe primele pozitii din Billboard.

El a cantat pana in prezent si in deschiderea concetelor Lady Gaga si Black Eyed Peas, si a colaborat cu Madonna pentru cel mai recent album al ei.

Anda Adam si Jason Derulo vor sustine cate un recital la Beirut, in cadrul celui mai in voga festival muzical al verii, NRJ Music Tour.

Artista va sustine un concert live in fata unui public format din peste 25.000 de persoane. Cunoscuta pentru recitalurile sale pline de energie, Anda Adam are in plan, alaturi de o echipa de dansatori, un concept de show cu totul nou.

Libanezii vor fi martorii unui spectacol dinamic, in care abunda costumele, luminile, proiectiile si efectele pirotehnice.

Pe scena renumitului festival muzical sunt asteptati artisti internationali renumiti in toata lumea. Lista inca nu a fost definitivata, insa sunt mari sanse la Anda Adam sa cante pe aceeasi scena si cu Pitbull si Jennifer Lopez.

Recomandari