Căutare Live

Andra Gogan, vocea desenelor animate, piesă cu mesaj puternic: "Voi vă daţi sema că stricaţi o generaţie? Opriţi-vă din acest show! Copii înjură, fac mişto și voi îi influenţaţi"

Andra Gogan şi fratele ei, Răzvan, au reuşit să transmită un mesaj puternic prin noul lor cover, după piesa “Friends” semnată de Marshmello și Anne-Marie.

Andra Gogan şi fratele ei, Răzvan, au reuşit să transmită un mesaj puternic prin noul lor cover, după piesa “Friends” semnată de Marshmello și Anne-Marie.

"Acesta este mesajul nostru pentru influenceri, transmis printr-o piesă. Dacă vă place, transmiteţi mesajul mai departe", au scris cei doi pe canalul de YouTube.

Şi se vede că au făcut treabă bună. Piesa este numărul unu în Trending pe YouTube, cu peste 2 milioane şi jumătate de vizualizări.

În versurile lor, cei doi amintesc de vloggeri Selly și Mimi, acuzându-i că sunt iresponsabili și că “strică o generație”.

Trupa Vunk a pus în scenă la Arenele Romane cea mai importantă producție din acest an concertul rock simfonic, CAMELEOM!... FORZA ZU 2018. A început nebunia! Iașiul, trezit la viață de Adi Mihăilă - The Hitman şi DJ Lucian Bărbulescu. Este petr...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri