Căutare Live

Andreea Bănică, exagerat de sexy, în cel mai nou clip al său. "Linda", o poveste fierbinte, pe ritmuri latino

Este o artistă de succes, o mămică împlinită şi o femeie extrem de atrăgătoare. Andreea Bănică pare o puştoaică, în pofida faptului că are deja doi copii, de care este foartă mândră şi care i-au mostentit frumuseţea.

Este o artistă de succes, o mămică împlinită şi o femeie extrem de atrăgătoare. Andreea Bănică pare o puştoaică, în pofida faptului că are deja doi copii, de care este foartă mândră şi care i-au mostentit frumuseţea.

În ultimul său clip, "Linda", artistă arata impecabil, iar scenele sunt extrem de provocatoare. Ritmuri latino, corpuri bine lucrate, atmosfera de vacanţă și o voce suavă. Toate fac din noua sa piesa un posibil hit al verii 2017.

Însă, mai avem de visat la serile de călduroase de vară. Decomdata, ne putem delecta cu aceste imagini. Doar avem nevoie de pregătire!

VIDEO de senzație! ”Cheap Trills” de la Sia, la pian și... bataie din pantof: Interpretarea unui artist, în pauza de fil... Îți mai aduci aminte de Domnul Problemă? Cum arată acum cel care a scos, în anii 2000, obsesivul refren "Beau, beau...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri