Căutare Live

Andreea Bănică trimite mesaje de ameninţare prezentatorilor de radio

Andreea Bănică a fost deconspirată de bunul său prieten Răzvan Popescu la emisiunea „Popescu şi Flick”, de la Zu TV.

Andreea Bănică a fost deconspirată de bunul său prieten Răzvan Popescu la emisiunea „Popescu şi Flick”, de la Zu TV.

Prezentatorul de la Radio Zu a decis că este momentul să dezvăluie ameninţările pe care frumoasa blondă i le-a adus de nenumărate ori: „Trebuie să aflaţi tertipurile la care Andreea apelează ca să-i intre piesele pe radio. Ea foloseşte şantajul şi mesajele de ameninţare care sună cam aşa Să dea D-zeu să te îngraşi 100 de kg dacă nu-mi dai piesa la radio”, povesteşte amuzant Răzvan.

Nu mai este un secret faptul că Popescu a reuşit să slăbească 50 de kilograme, iar Andreea, după cum ea a mărturisit, îl loveşte unde îl doare mai tare: „Răzvan îmi este prieten de foarte mulţi ani şi ne permitem, astfel, să ne şicanăm cu ce putem. Îl tachinez eu, dar Răzvan mi-a recomandat-o pe Cornelia, cea care m-a ajutat să dau jos kilogramele în plus acumulate pe parcursul sarcinii”, mărturiseşte Andreea Bănică.

Cu toate că Răzvan a încercat să-i creeze Andreei o imagine dură, care ameninţă pentru a-i intra piesele la radio, el a mărturisit că şicanele nu au de-a face cu faptul că piesele artistei sunt în playlisturile Radioului ZU, ci succesului pe care ele îl au.


Ionuț Pîtea a făcut show pe scena X Factor! E cea mai HARD interpretare ROCK pe care ai auzit-o vreodată... Delia și Horia pregătesc o MEGA surpriză! Au început să filmeze videoclipul pentru piesa ”Inima nu vrea”!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri