Andreea Ignat lansează videoclipul «Hainele jos». Fanii: „Felicitări!!! Super piesa!”

 

Andreea Ignat revine în atenţia publicului cu single-ul “Hainele Jos”, single lansat sub egida Sprint Music, o piesă fresh cu un sound diferit, care transpune în versurile ei momentele tensionate dintre doi îndrăgostiţi, atunci când unul dintre ei alege să îşi ascundă sentimentele adevărate.

“Hainele Jos”, este piesă potrivită sezonului actual, fiind însoţită de un videoclip de imagine, care transmite energie şi voie bună, în ton cu mesajul piesei care va stârni emoţii intense.
 
“Deşi la prima vedere titlul piesei te duce cu gândul ‘departe’, în fapt este un joc de cuvinte prin care alături de echipa de la studio am dorit să transmitem publicului un mesaj care să rămână întipărit în minte. Fiecare om poartă pe chip o masca, care la un moment dat ajunge să fie dată jos şi să demaşte adevărată lui faţă, iar atunci vedem cu tristeţe că nu era ceea ce părea să fie. Pentru că iubirea să nu se irosească piesă îndeamnă la un dialog sincer în miez de noapte, când măştile sau hainele cad şi sufletul se deschide…deznodământul poveştii va las pe fiecare în parte să-l alegeţi. Tot ce îmi doresc este că refrenul acestei piesei să-l fredonati alături de mine, şi împreună să o facem hit” a declarat Andreea Ignat.


Piesă a fost compusă de Tulea Dănuţ, Bogdan Donosa şi Bianca Cristea, iar videoclipul a fost filmat în mai multe locaţii din capitală.
 
Andreea studiază muzică de la 6 ani şi a absolvit Şcoală populară de Artă secţia muzică uşoară, Liceul de Artă ,,Dimitrie Cuclin" specialitate balet, ulterior muzică şi Universitatea ,,Dunărea de Jos" Facultatea de Artă, secţia muzică. Pe lângă muzică, Andreea a studiat şi coregrafia şi pedagogia.
 
În prezent, Andreea îşi împarte timpul între studioul ei de muzică şi dans "Estrada Copiilor" unde preda cursuri la peste 150 de copii, şi studioul de inregistari. Pentru a fi la curent cu activitatea ei muzicală şi a află unde o puteţi vedea în perioada următoare, vizitaţi fb.com/AndreeaIgnatOfficial.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe