Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Andrei si Kamara (Alb Negru) se lupta cu bulgarii la Sunny Beach

Andrei si Kamara, cei doi componenti ai trupei Alb Negru, vor pleca joi in Bulgaria, in cunoscuta statiune Sunny Beach. Scopul calatoriei nu este o vacanta la care tot viseaza de ceva vreme, ci in scop profesional.

Kamara, care detine recordul de goluri, in competitia de anul trecut, desfasurata la Albena, cand a inscris de 7 ori in acelasi meci, este sigur ca anul acesta va repeta aceasta performanta, pentru ca s-a antrenat chiar mai mult decat era necesar.

In ultimele doua saptamani, alaturi de Andrei, el alearga cinci kilomentri zilnic si se antreneaza in complexul de langa stadionul Lia Manoliu, timp de 5 ore pe zi. Mai mult, a ajuns sa faca 300 de flotari, 300 de genuflexiuni si 300 de "abdomene" pentru a-si tonifica muschii. La capitolul flexibilitate, a exersat rostogolirile de peste 50 de ori zilnic.

Kamara va avea in Bulgaria un sustinator important: iubita lui Ramona, il va insoti peste tot si va scanda din tribuna galeriilor, avand in dotare un steag si un banner.

Andrei nu se poate bucura de aceeasi sustinere, avand in vedere ca sotia lui, Sylvia, are programate in acest weekend doua concerte in Romania. I-a promis insa, ca daca se va intoarce castigator, va avea parte de o primire mai mult decat "calduroasa" din partea ei.

Recomandari