Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor

Antonia e star internațional! Piesa "Trika trika", feat.Faydee, face deja furori în toată lumea și are milioane de vizualizări

„Trika trika”, piesa lansată de Faydee și Antonia, se aude în heavy-rotation atât la radiourile din România, cât și în cele din străinătate. Astfel, artistă dă lovitura și în afara țării și devina star de renume internațional.

Antonia featuring Faydee

Clipul piesei are aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube în numai 2 săptămâni de la lansare. „Trika trika” ocupă locul 2 în topul Shazam România și locul 1 în clasamentul iTunes România.

De asemenea, piesa este difuzată la posturi de radio din țări precum: Turcia, Anglia, Germania, Bulgaria, Italia, Ucraina, Serbia și Australia.

Pe platforma „Tik tok”, utilizatorii au creat peste 22.400 de video-uri, iar campania #trikatrika a adunat peste 48 milioane de vizualizări în mai puțin de o săptămână.

„Trika trika” are un mesaj puternic pentru ascultători, după cum spune și Faydee: „Aș vrea ca oamenii să se simtă puternici după ce ascultă piesa. Să aibă puterea să se despartă de cei care le sunt toxici sau de aceea ce le face rău. Trika – las-o, nu merită!”

Antonia aduce un aer fresh și senzual întregii piese. „De când am văzut-o prima dată pe Antonia, am știut că ne este menit să facem, la un moment dat, o piesă împreună.”, a mai spus Faydee.