Așa arată soțul Irinei Loghin. Cine este bărbatul care i-a stat alături celei mai iubite cântărețe de muzică populară din România

 
+3 click pentru
galerie

Generații întregi de români au apreciat-o și o apreciază pentru vocea sa inconfundabilă, dar și pentru că în întreaga sa carieră nu au exista sincope de niciun fel.

Irina Loghin a fost și este marea doamnă a muziciii populare autohtone, iar la imaginea sa impecabilă a contribuit din plin și viața personală impecabilă.

Puțini știu cine este bărbatul care a stat în umbra marii noastre artiste. Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca. Deși de-a lungul timpului cântăreața a fost curtată intens de mulți reprezentanți ai sexului puternic, Ion Cernea a fost singurul bărbat care s-a aflat alături de cea supranumite regina muzicii populare românești.

Vicempion olimpic ediţia din 1960, de la Roma, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 1964, campion și vicecampion mondial, campion european și deţinător a zece titluri de Campion Naţional în cei zece ani în care a luptat la seniori (1955- 1965 la categoriile 52 ,57 şi 63 kg), Ion Cernea este bărbatul care a fost întotdeauna un mare sprijin moral pentru Irina. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE