Căutare Live

Asculta Toni Cottura feat Raluka D - Party 4 Free!

Toni Cottura si Raluka D au venit la Neatza cu Razvan si Dani pentru a-si promova ultimul rezultat al colaborarii lor, single-ul „Party 4 free”.

Prezenta lui Toni Cottura la Neatza a scos la iveala o caracteristica nebagata in seama a bucatarului Vladut. El nu e expert doar in gastronomie ci si in limba germana. Motiv pentru care prezentatorul Razvan Simion l-a angajat ca translator, pentru a facilita dialogul cu Toni Cottura, neamtul nefiind familiarizat cu limba romana.

Desi a venit in calitate de cantareata la matinalul Antenei 1, Raluka D a cochetat si cu filmul, avand mai multe aparitii in serialul Narcisa Salbatica.Melodia "Party 4 free", cantata de Raluka D impreuna cu Toni Cottura, se incadreaza in tendinta deschisa de J Lo, si anume aceea de a adapta melodiile traditionale cunoscute la ritmurile house contemporane.Asculta Jukebox - Te adoresc!... VIDEO! Michael Jackson a castigat concursul de imitat vedete...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri