Căutare Live

"Asta-i pentru cei care au călcat pe mine". Adda a lansat clip nou. "Şampania mea" va fi HIT!

Adda a lansat videoclipul noului single ”Șampania mea”. Piesa este compusă de artistă împreună cu George Idriceanu, Ionuț Vasilache și Andrei Bera.

Adda a lansat videoclipul noului single ”Șampania mea”. Piesa este compusă de artistă împreună cu George Idriceanu, Ionuț Vasilache și Andrei Bera.

”Dragii mei, 2016 a fost anul schimbărilor, iar acum, în decembrie, vă prezint prima piesă din studioul Baladda Records!

Asta-i ”Șampania Mea”! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, iubit și suportat la bine, dar mai ales la greu. Fără voi, nu reușeam nimic! Le mulțumesc și celor care mi-au pus piedici. M-au făcut mai puternică!

Și cum apune soarele apune anul. Răsare altul și mai bun la anul. Și dacă nu, în anul următor sperăm să fie și mai bine. Noi mergem înainte, așteptând zile senine!”, a scris Adda pe pagina de Facebook.

Video WOW! Aşa te poţi transforma în Carla's Dreams în doar câteva minute... SINGLE NOU! Pepe lansează "Dragostea e un dar", o piesă interzisă, de data aceasta, celor ce nu iubesc...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri