Astazi, la Observator 16, Alexandra Badoi isi lanseaza in premiera primul sau videoclip

Alexandra Badoi, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, isi lanseaza astazi primul sau videoclip, la Observator 16.

Acest videoclip - al piesei Cold Shower apare dupa o multime de evenimente importante pentru Alexandra pe plan muzical. La inceputul anului artista anuntase ca impreuna cu Snatt si Vix a reusit sa semneze piesa Cold Shower cu celebra casa de discuri a lui Armin Van Buuren, Armada, la recomandarea dj-ului Markus Schulz.

Intre timp piesa a ajuns in mai multe topuri, compilatii si radiouri de profil; in luna iunie cei trei au cantat in deschiderea lui Tiesto, la Arenele Romane, iar in primele zile ale lunii august, Alexandra si cei doi dj au cantat pe aceeasi scena cu artisti precum: Paul Van Dyk, Above& Beyond, Ferry Corsten si Moby.

Videoclipul a fost filmat la Salonic, iar echipa de profesionisiti cu care a lucrat Alexandra a lucrat la foc continuu timp de doua zile. Producatorul executiv al clipului a fost Vali Caloiu, Dan Ardealean a regizat clipul, iar Robert Gherman a fost DOP, toti fiind colegii Alexandrei la Antena 1.

Mai multe despre clip, va povesti chiar Alexandra, astazi, la Observator 16:00.

Vezi mai jos o galerie foto cu Alexandra Badoi!

Ultimele știri