Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

100 de motive pentru care il vom iubi mereu pe Michael Jackson. Plus, o serie de fotografii rare din cariera "regelui pop"!

Astazi, Michael Jackson ar fi implinit 54 de ani. Cu aceasta ocazie, fanii din intreaga lume il celebreaza cum stiu ei mai bine: petreceri, intalniri de flash mob, cover-uri inedite si momente nostalgice de dans. Toate aceste lucruri arata ca Michael va ramane tot timpul in inimile noastre si, chiar daca nu mai este printre noi, el va trai prin muzica si prin fanii care nu il vor uita niciodata.

Intreaga lume ii sarbatoreste astazi ziua de nastere, prin metode care mai de care. Youtube-ul este plin de videoclipuri cu fani care il omagiaza pe Michael cum stiu ei mai bine. Nu mai este nicio indoiala de ce Michael va ramane mereu in inimile noastre, insa un fan a vrut sa ne ofere inca 100 de motive pentru care l-am iubit si il vom iubi mereu pe Rege. Printre acestea se numara: geniul muzical, carisma, miscarile de dans specifice, inocenta, dragostea pentru umanitate, actiunile caritabile, gratia, ochii profunzi, "dansul lunii", modestia, perfectiunea, manusile albe, carliontii, profesionalismul, bunatatea, originalitatea, zambetul si respectul pentru fanii lui.

Astazi, pe rafturile magazinelor din Japonia, clientii au ocazia de a vedea si cumpara statuete reprezentandu-l pe regele muzicii pop in posturile sale cele mai populare, precum cele din "Thirller" sau "Bad". Esenta geniului lui Michael este surprinsa in aceste figurine de 14 cm inaltime, la care sunt atasate si discuri din vinil. Site-ul IBN Live a publicat, cu ocazia zilei de nastere a Regelui, o serie de fotografii rare, care include intreaga sa cariera: Jackson 5, familia, dragostea si momente inedite din culise.

Ar fi trebuit sa ii spunem "La multi ani astazi", dar n-a fost sa fie asa. Ramanem cu muzica si cu alte mii de lucruri prin care Michael a facut ca aceasta lume sa fie una mai buna.

Nu rata GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: IBN

Recomandari