Căutare Live

Aşteptarea a luat sfârşit! Delia a lansat un nou clip. "Ce are ea?", filmat în timpul super-concertului de la Sala Palatului

Concertul "Welcome to Deliria" de la Sala Palatului a fost un real succes, motiv pentru care artista a decis ca videoclipul pentru "Ce are ea?" să fie realizat cu secvenţe din timpul evenimentului

Delia lansează primul videoclip cu imagini dintr-un concert de la Sala Palatului al artistei.

Single-ul "Ce are ea" este compus de către Sandor Biro în studioul Famous Production şi a fost interpretat pentru prima dată, în varianta finală, în cadrul concertelor şold ouţ "Welcome to Deliria", pe care artistă le-a susţinut pe 2 şi 3 aprilie la Sala Palatului.

Momentul piesei "Ce are ea" a fost plin de magie, sensibilitate şi efecte speciale, susţinut de tehnologia de mapare creată de către o echipă de specialişti pentru concertele "Welcome to Deliria".

Piesa "Ce are ea" este al treilea single extras de pe albumul "Deliria", lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor "Welcome to Deliria", după mega-hiturile "Gura ta" (feat Deepcentral) şi "Da, mama". Pe materialul discografic cu numărul 4 al artistei se găsesc şi colaborările cu Taxi (Atât de trist) şi Carla's Dreams (Cum ne noi), dar şi piese noi că "1234 (unde dragoste nu e)", "Ce zodie eşti?" (feat Marius Moga) sau "Cine m-a făcut om mare".

"Ce are ea este o piesă sensibilă. De când am cântat o parte din ea la radio, lumea s-a declarat îndrăgostită pe viaţă de ea. După lansarea noului meu album Deliria, lumea cântă cu mine vers cu vers în concerte. Nu cred că am mai trăit asta până acum, sunt extrem de recunoscătoare şi fericită de tot ce mi se întâmplă", spune Delia.

26 de ani fără Freddie Mercury. ”The Show Must Go On”, povestea melodiei. ”O dăm dracu' și o tragem, clar?”... "Acasă la noi" avem voce, talent și o fată cu părul roșu ca focul! Ce face Elena Gheorghe de Paște...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri