Așteptarea a luat sfârșit. Ștefan Bănică lansează piesa “Să zbor”

Ștefan Bănică lansează single-ul & videoclipul „Să zbor”, una dintre cele mai frumoase și emoționante piese de dragoste, ce se regăsește pe albumul „Picat din Luna”, material discografic apărut pe piață în toamnă anului trecut. Muzică și versurile cântecului „Sa zbor” îi aparțin lui Ștefan Bănică. De asemenea, Ștefan Bănică este compozitorul și producătorul întregului album “Picat din Luna”.

Așteptarea a luat sfârșit. Ștefan Bănică lansează piesa “Să zbor”

Videoclipul piesei „Sa zbor” poate fi urmărit AICI.

„Cand am compus piesă, am avut un sentiment de eliberare din mintea mea și de aceea am intitulat-o „Sa zbor”. E o baladă despre două suflete-pereche, care nu au nevoie de spațiu sau timp că să se întâlnească. Ele sunt împreună în fiecare viață pe care o trăiesc. Sper să va facă plăcere să ascultați acest cântec.” – declară Ștefan Bănică.

Piesă „Sa zbor” a apărut pe albumul „Picat din Luna”, care poate fi comandat de AICI.

Sau ascultat/descărcat AICI.

“Picat din Luna” este al 16-lea album de autor din carieră impresionantă a lui Ștefan Bănică și surprinde printr-un cumul de emoții, printr-o varietate de stări și trăiri. Pe album pot fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.
Așteptarea a luat sfârșit. Ștefan Bănică lansează piesa “Să zbor”
Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrul concert de Crăciun (16 ani neîntrerupți de existența) și concertele din luna martie, dedicate Zilei Femeii (ce s-au desfășurat pentru al 8-lea an consecutiv).

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți și complecși artiști români și reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul din România.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri