Au apărut ultimele poze cu marele Jim Morrison în viață! Peste o săptămână era găsit mort!

 
+5 click pentru
galerie

Solistul formației ”The Doors” a fost găsit mort de către logodnica sa, Pamela Courson, pe 3 iulie 1971. Cu o săptămână înainte, la o plimbare printr-un sătuc pitoresc, la 55 km de Paris, realizase ultimele poze, bărbierit și cu câteva kilograme în minus. a1.ro vi le prezintă!

Jim Morrison, celebrul solist al formației ”The Doors”, se mutase cu a sa logodnică, Pamela Courson, la Paris, în Arondismentul al 4-lea în martie, 1971, pe rue Beautreillis. Aici avea să fie găsit mort de către ”doamna Morrison” (cei doi nu se căsătoreau, niciodată, dar ei îi plăcea să se semneze așa), pe 3 iulie 1971, în baie. Oficial, s-a vorbit despre un ”atac de cord”, la 27 de ani, deși o autopsie oficială nu a fost făcută. S-a vorbit de supradoze de heroină, alții au spus cocaină...

Cu o săptămână înainte, pe 28 iunie, Jim Morrison, Pamela, cu care se iubea din 1966, și un bun prieten, Alain Ronay (francez, naturalizat american, se cunoscuse cu Jim în California, prin 1964) ieșeau la o plimbare prin Saint-Leu-d'Esserenet, un mic sătuc, pitoresc, la 55 km nord de Turnul Eiffel. Cântărețul adora să facă mici ”excursii” prin orașul iubirii, singur, mai ales noaptea, dar, de această dată, a preferat compania. Pamela a ”tras” câteva cadre, în timp de Alain a realizat un set de poze, ultimele cu Jim în viață. Solistul este ras, fără barbă și, deși pare ceva mai împlinit, toți sunt de acord că scăpase de kilogramele acumulate de curând. Serveau, pe repede înainte, o masă la un fast food, apoi beau o bere.

Jim murea pe 3 iulie 1971. Cel considerat de mulți unul dintre cei mai mari soliști din toate timpurile era înmormântat în cimitirul parizian Pere Lachaise, acolo unde își doarme somnul de veci, printre alții, și George Enescu. Cavoul lui devenea loc de pelerinaj , fanii depunând aici sticle de băutură, pachete de țigări și chiar...prezervative.

Pamela se stingea trei ani mai târziu, pe 25 aprilie 1974, de o supradoză de heroină, culmea, tot la 27 de ani. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe