Căutare Live

Backstreet Boys is BACK! Cum sună cea mai nouă piesă!

Celenra formatie Backstreet Boys revine în forță cu o nouă melodie și promit și un nou album. Ultima lor melodie a fost în 2013, după ce succesul l-au cunoscut în anii `90.

Noua melodie Backstreet Boys

youtube.com

Backstreet Boys, poate cel mai de succes boy-band al anilor `90 și începutul anilor 2000, revine cu o nouă melodie - „Don't go breaking my heart”.

După ce au cunoscut succesul spre finalul anilor '90 cu melodii precum „I'll Never Break Your Heart”, „Quit playing games(with my heart)” sau „I want it that way”, AJ, Howie, Nick, Kevin și Brian au luat o pauză, ultimul album al trupei fiind cel din 2013 - In a world like this.

Anul acesta, după aniversarea de 25 de ani de la înființare, trupa va lansa un nou album, al cărui nume este încă un total mister.

Până la lansarea albumului, Backstreet Boys ne surprind cu lansarea piesei Don't go breaking my heart pe care o poți asculta mai jos.

ROCK cât cuprinde! Lidia Buble a făcut un super cover pentru piesa "Uit de tine" de la Mira. VIDEO!... Aşa ceva NU ai voie să ratezi! HIT-UL latino al anului a fost lansat şi face deja furori. Colaborarea aşteptată de toată...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri