Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Bono a prezentat un cântec-omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus

Bono, solistul formaţiei U2, a publicat pe contul de Instagram balada "Let Your Love Be Known", un omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus.

Artistul îşi îndeamnă fanii să-şi arate dragostea şi să aplaude personalul medical. Acesta este mesajul noului cântec "Let Your Love Be Known", prima compoziţie a sa după trei ani.

Cântăreţul irlandez a dezvăluit pe contul de Instagram această melodie inedită, o baladă interpretată la pian din locuinţa sa din Dublin.

"Pentru italienii care au inspirat-o... Pentru irlandezi... pentru oricine în această zi de Sfântul Patrick care este izolat şi nu încetează să cânte. Pentru doctorii, infirmierele, îngrijitorii din prima linie, pentru voi cântăm", a scris el.

Bono a compus un cântec plin de speranţă şi îişi invită fanii să cânte, aşa cum au făcut italienii de la balcoanele lor.

În Irlanda, pub-urile, şcolile şi universităţile au fost închise până la 29 martie pentru a lupta cu propagarea virusului. Guvernul recomandă evitarea adunărilor de mai mult de 100 de persoane şi a pus în practică măsuri de distanţare socială precum telemunca.

Marţi, premierul Leo Varadkar a avertizat că este posibil ca 15.000 de persoane să se infecteze cu noul coronavirus de acum şi până la sfârşitul lunii iar criza ar putea dura până la vară.

Sursa : news.ro

Recomandari