Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, one-man show în 2020 la Bucureşti

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, va susţine un one-man show în februarie 2020, la Sala Radio din Bucureşti.

bruce dickinson,iron maiden

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, va susţine un one-man show în februarie 2020, la Sala Radio din Bucureşti.

„What Does This Button Do? An Evening With Bruce Dickinson” este programat pentru 8 februarie 2020, de la ora 20.00.

Dickinson va discuta cu fanii despre cariera lui, despre perioada petrecută departe de Iron Maiden, despre pasiunea pentru avioane, bere, scrimă şi, nu în ultimul rând, despre autobiografia lui.

Show-ul de peste 2 ore va include o sesiune de întrebări din partea publicului, potrivit Kompas Events.

Biletele sunt disponibile în reţeaua iabilet.ro, la preţurile de 90, 150 şi 250 de lei.

Bruce Dickinson, născut pe 7 august 1958, în Worksop (Anglia), este cântăreţ, compozitor, pilot de avion şi antreprenor, cunoscut ca solist al formaţiei rock Iron Maiden (1981 - 1993, 1999 - prezent).

Iron Maiden, una dintre cele mai populare trupe heavy metal din lume, a fost înfiinţată la Londra, în 1975. Formula actuală a grupului britanic este: Steve Harris (bas), Dave Murray (chitară), Adrian Smith (chitară, backing vocals), Bruce Dickinson (solist), Nicko McBrain (tobe, percuţie) şi Janick Gers (chitară). Trupa britanică a lansat de-a lungul anilor 16 albume de studio, care au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. Cel mai recent disc al grupului se intitulează „The Book of Souls” şi a fost lansat în 2015.

Sursa: News.ro

Recomandari