Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Bruce Springsteen si Bon Jovi au cantat in duet la un concert caritabil pentru victimele uraganului Sandy

Bruce Springsteen, Bon Jovi, Paul McCartney, Eric Clapton si alti artisti celebri au cantat aseara pentru oamenii care au ramas pe drumuri din cauza uraganului Sandy. A fost un spectacol impresionant pe care l-au urmarit potrivit estimarilor, doua miliarde de oameni din intreaga lume. Toti banii adunati in urma concertului vor fi folositi pentru refacerea zonelor devastate de uraganul Sandy.

Bruce Springsteen a deschis concertul organizat pentru victimele uraganului Sandy. Artistul a ridicat toata sala in picioare, inca de la primul acord.
In timpul ce canta Bruce Springsteen a urcat pe scena Jon Bon Jovi. Cei doi au cantat un duet pe care fanii nu-l vor uita prea curand.

Pe toata perioada concertului, mii de mesaje de solidaritate pentru persoanele afectate de uragan au curs pe un ecran gigant amplasat deasupra scenei.

Reprezentatiile celor mai apreciati muzicieni ai momentului au fost intrerupte de monologurile scurte ale vedetelor care s-au implicat in acest eveniment.

Pe scena au mai urcat Eric Clapton, Alicia Keys, dar si Paul McCartney, The Rolling Stones si Kanye West, in timp ce in platoul teledonului au fost prezente cele mai apreciate vedete ale momentului.

Recomandari