Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cântăreața Kelly Fraser a murit la 26 de ani. Tânăra era recunoscută pentru interpretarea piesei ”Diamonds” a Rihannei în limba eschimoșilor 

Kelly Fraser, cântăreața recunoscută pentru interpretarea piesei Diamonds a Rihannei în limba inuită a eschimoșilor, s-a stins din viață la doar 26 de ani. 

Cântăreața Kelly Fraser a murit la 26 de ani

Anunțul a fost făcut public de Thor Simonsen, prietena și producătorul lui Fraser, care a dezvăluit că deține această informație de la familia artistei.

Tânăra în vârstă de doar 26 de ani a murit în a doua zi de Crăciun, însă deocamdată nu se cunosc cauzele decesului ei.

Fraser a crescut în Sanikiluaq, Nunavut, Canada și locuia în Winnipeg, Manitoba. Ea era cunoscută în special pentru că a promovat limba inuită, vorbită de comunitățile aborigene de eschimoși. În 2014, Kelly Fraser a lansat Isuma, albumul său de debut, iar apoi în 2017 a scos și al doilea său album, Sedna. Fraser a fost „extrem de pasionată în încercarea de a îmbunătăți condițiile pentru inuți”.

De asemenea, ea era cunoscută și pentru faptul că a interpretat piesa Diamonds a Rihannei în limba inuită a eschimoșilor, videoclipul postat pe Youtube atrăgând peste 600.000 de vizualizări.

Recomandari