Căutare Live

Carla´s Dreams în oglindă! "Anti CSD", PIESA NOUĂ a băieților, va crea controverse: "Băi, Carla's Dreams de București, exiști acum pentru că ți-am dat idei brut"

Despre noua piesă a simpaticilor moldoveni se va vorbi mult, de acum încolo. La prima vedere, pare un fel de manifest, însă versurile melodie loveasc fix în Carla's Dreams. 

Despre noua piesă a simpaticilor moldoveni se va vorbi mult, de acum încolo. La prima vedere, pare un fel de manifest, însă versurile melodie loveasc fix în Carla's Dreams.

"Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decât un dialog public. Uneori, o poziţie se sculptează prin perioade cu multe dialoguri de acest fel

Şi mai e ceva... Dar asta e la mintea fiecăruia. Ceea ce ştim sigur este că mulţi dintre cei care vor citi acest post, pe această pagină, ne vor înţelege exact cum ne dorim. V-am cuprins", au scris artiştii pe pagina oficială a trupei.

Aşadar, daţi un PLAY şi bucuraţi-vă de o piesă interesantă, pe care, cu siguranţă, o veţi "prinde" imediat.

Fly Project a dat-o pe spaniolă! "Dame", noua piesă a băieților, promite să devină HIT, în vara asta. Se va au... Abia acum s-a aflat! De unde este sângele de pe tricoul purtat de Enrique Iglesias în videoclipul piesei "Subeme la...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri