Carla's Dreams va da lovitura! Băieții au piesă nou-nouță. "413" și un nou succes: "Tot încercăm să ne minţim"

Băieții de la Carla's Dreams scot hit după hit și nici de această dată nu se dezmint. O nouă piesă este pe cale să devină hit. 

Băieții de la Carla's Dreams scot hit după hit și nici de această dată nu se dezmint. O nouă piesă este pe cale să devină hit.

Artiștii au lansat "413": "Tempus Fugit 1, 2, 3 şi acum 4. După 6 ani. Câţiva dintre cei pentru care a fost primul - nu îl vor auzi pe acesta. Pentru mulţi va fi primul. Întortocheat? Da. T

Tot încercăm să ne minţim că timpul adaugă complexitate, iar absenţa lui te face mai categoric. Nu? Oricum ar fi... V-am cuprins cu mult drag. Mai ales pentru căldura acestei toamne".

Ce ziceți, va fi hit?

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri