Căutare Live

Carmen Serban, víctima organizatorilor de spectacole pe litoral

Carmen Serban are neplacuta surpriza de a se vedea pe afisele de spectacole pe litoral desi nu a avut nicio intelegere si nu a semnat niciun contract cu organizatorii acestor evenimente.

Cantareata de muzica de petrecere a fost ani de-a randul principalul punct de atractie pentru turistii aflati pe litral care si-au dorit seara sa se rasfete la teatrele de vara din statiuni.

Spectatorii isi cumparau bilet in mod special pentru a o vedea pe Carmen, stand pana la sfarsitul spectacolului, in cadrul caruia cantau si alti artisti, pentru a o vedea live pe cunoscuta solista.

Organizatorii acestor evenimente cunosc acest fenomen si din aceasta cauza au pus-o din nou cap pe afis pe Carmen, sperand ca in cea mai ramas din aceasta vara, sa isi scoata profit de pe urma fluxului de spectatori.

Din pacate, Carmen Serban nu a semnat niciun contract si nici nu a vorbit cu acestia pentru o viitoare colaborare in acest sens.

Cantareata de muzica de petrecere se arata extrem de dezamagita de aceasta situatie pentru ca in acest fel publicul o poate considera neserioasa, nestiind ca defapt nu exista nicio intelegere pentru a canta in spectacole.

Carmen Serban este cunoscuta in breasla artistilor ca o solista care isi onoreaza fiecare angajament

Carmen Serban, víctima organizatorilor de spectacole pe litoral... VIDEO! Silvia Dumitrescu a cantat in genunchi in memoria Madalinei Manole...
Ultimele știri