Antena Căutare

Cazare Untold 2019. 1600 de euro un apartament, 600 la cămin, 15 euro cortul

Cazare Untold 2019. În perioada 1-4 august, la Cluj, prețurile la cazare explodează. Un apartament depășește 1000 de euro, o cameră de cămin e 1800 de lei, iar cazarea la cort pornește de la 60 de lei

Cazare Untold 2019

Cazare Untold 2019. În perioada 1-4 august, la Cluj, prețurile la cazare explodează. Un apartament depășește 1000 de euro, o cameră de cămin e 1800 de lei, iar cazarea la cort pornește de la 60 de lei.

Fanii festivalului Untold au început deja să-și caute cazare pe site-urile de anunțuri, la cămine, dar și la cort. Prețurile la cazare variază foarte mult, în funcție de pretenții, dar și de locul în care este situată camera și apropierea față de locația festivalului Untold 2019.

Cazare Untold 2019, apartament

Cei care doresc să stea pe perioada Untold 2019 într-un apartament, și caută cazare la apartament de 2 sau 3 camere, pot găsi oferte de cazare începând de la 500 de euro (apx. 2400 de lei) pentru 2 camere, pe toată durata festivalului.

Un apartament cu 3 camere, mai atent amenajat și situat foarte aproape de locația Untold poate ajunge însă, pe site-urile de anunțuri, chiar la 1600 de euro.

Cazare Untold 2019, cămin

În căminele studențești, organizatorii festivalului Untold au pus la dispoziție peste 10.000 de locuri de cazare. Aceștia solicită pentru un loc de cazare într-o cameră de cămin cu 2 persoane, pentru patru nopți, suma de 2800 lei, iar într-o cameră cu 4 persoane, suma de 1800 lei.

rganizatorii celei de-a cincea ediții Untold, care va avea loc între 1 şi 4 august 2019, la Cluj-Napoca, au transmis că rezervarea unui loc de cazare se poate face direct de pe site-ul festivalului Untold 2019, la secțiunea Accommodation.

În Campusul UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2 sau cu 4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN).

Opțiuni cazare cămin Untold 2019

  • Camere Premium (Cămin USAMV ) – 2800 RON + taxe/ 4 nopți - baie proprie, 2 persoane în cameră
  • Camere Confort (Cămin UTCN) – 1800 RON + taxe/ 4 nopți - baie proprie, 4 persoane în cameră

Cazare UNTOLD 2019, cort

Pe perioada festivalului Untold, localnicii încearcă să-și rotunjească veniturile, astfel că mulți dintre ei oferă cazare la cort, în propria curte.

Anunțurile de pe site-urile dedicate arată că prețul pentru cazarea la cort începe de la 60 de lei pe zi, pentru două persoane. Avantajul unei cazări la curte este că, de cele mai multe ori, este inclusă și parcarea în tarif.

În plus, turiştii au la dispoziţie şi deja celebra platformă “Adoptă un Untold-ist”. În ultimii doi ani, peste 3.000 de participanţi, veniţi din ţară sau din străinătate, au fost adoptaţi de clujenii care şi-au deschis cu mare drag uşa.

Citește și: Ce artiști urcă pe scena Untold 2019

Untold 2019, ediție aniversară cu Robbie Williams

Robbie Williams este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Untold 2019.

Citește și: E oficial! Robbie Williams vine la UNTOLD 2019. Ce preț au biletele

Ediția aniversară din acest an a UNTOLD, unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din lume, va însemna o producție și mai impresionantă decât în anii precedenți, dar și show-uri unice în lume, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, “ARMIN UNTOLD World Exclusive Show”, de bine cunoscutul trio, 3 Are Legend, dar și de DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix.

Armin van Buuren pregătește în acest an un show care va putea fi văzut exclusiv la UNTOLD 2019.Fanii vor fi purtați prin experiențe muzicale diferite, dar și printr-un carusel al emoțiilor și energiilor pozitive.

UNTOLD a devenit încă de la prima ediție unul dintre cele mai renumite și așteptate evenimente muzicale din lume, atât de către fani, cât și de către artiștii care au urcat pe scene. UNTOLD s-a plasat ani la rând, în topuri de specialitate făcute de revista DJ MAG, înaintea unor festivaluri cu tradiție și renume în lume.

Cel mai recent top făcut de revista DJ MAG plasează festivalul UNTOLD pe locul 8 în top 50 cele mai bune festivaluri de muzică din lume. Clasamentul s-a făcut în urma voturilor acordate de artiștii care au fost prezenți la festivaluri.

Mai multe informații despre Untold 2019 se pot găsi pe site-ul oficial untold.com

Ed Sheeran, pentru prima dată în România: "Când am început să fac muzică nu credem că voi cânta în altă ţară decât ... Neversea 2019, program complet, pe zile. Ce artiști urcă pe cele 5 scene...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x